Ioan Mircea Paşcu a afirmat că „nicio faptă bună nu rămâne nepedesită”, în condiţiile în care Liviu Dragnea l-a exclus, fără explicaţii, de pe lista candidaţilor la europarlamentare, Viorica Dăncilă l-a retras ca propunere de comisar UE interimar, iar Maria Grapini îi neagă acum toată activitatea.


Imaginea articolului Ioan Mircea Paşcu: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită! Mulţumesc PSD, bine am ajuns!

Ioan Mircea Paşcu: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită! Mulţumesc PSD, bine am ajuns!

„Întâi Dragnea mă exclude fără explicaţii de pe lista candidaţilor la europarlamentare si fuge ca sa nu dea ochii cu mine! Apoi Dăncilă mă propune comisar în locul Corinei şi pe urma tot ea îmi retrage candidatura, tot fără nicio explicaţie! Iar azi una ca Grapini, îmi neagă toată activitatea! Vorba proverbului: nicio faptă bună, nu rămâne nepedepsită! Mulţumesc PSD, bine am ajuns!”, a scris Ioan Mircea Paşcu, duminică, pe Facebook.

Reacţia vine şi în contextul în care un schimb de replici a avut loc pe Facebook între Ioan Mircea Paşcu şi Maria Grapini. Paşcu i-a transmis că a devenit „mai catolică decât Papa”, în timp ce Grapini a spus că este stranie schimbarea atitudinii faţă de ea, precizând că nu e vina ei că acesta nu a mai prins loc la europarlamentare.

Grapini i-a mai reproşat fostului europarlamentar că în activitatea sa în PE este pe peultimul loc, neluând niciodată cuvântul în sesiunile plenare şi nedepunând amendamente.

Ioan Mircea Paşcu a anunţat, miercuri pe Facebook, că ambasadorul României la UE, Luminiţa Odobescu, l-a informat că a fost instruit să îşi retragă candidatura la postul de comisar european interimar al României. Decizia retragerii a fost a premierului Viorica Dăncilă, mai spune acesta.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/ioan-mircea-pascu-octav-ganea-5.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/ioan-mircea-pascu-octav-ganea-5-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Ioan Mircea Paşcu a afirmat că „nicio faptă bună nu rămâne nepedesită”, în condiţiile în care Liviu Dragnea l-a exclus, fără explicaţii, de pe lista candidaţilor la europarlamentare, Viorica Dăncilă l-a retras ca propunere de comisar UE interimar, iar Maria Grapini îi neagă acum toată activitatea. ...