USR a votat, la Congresul Naţional de la Timişoara, componenţa Biroului Naţional şi a Comisiilor Naţionale de Arbitraj şi Cenzori, după ce l-au validat pe Dan Barna în funcţia de preşedinte al formaţiunii.


Imaginea articolului Dan Barna a anunţat componenţa noului Birou Naţional al USR, ales în Congres

Dan Barna a anunţat componenţa noului Birou Naţional al USR, ales în Congres

„O să dau citire colegilor mei care fac parte din Biroul Naţional, prin votul democratic. Rezultatul este unul democratic. De astăzi, acest partid, în mod compact şi solidar, va participa la cele trei campanii electorale care vor duce USR şi Alianţa USR-PLUS la guvernare.

Iulian Bulai, deputat USR de Neamţ, Stelian Ion deputat USR de Constanţa, membru în Comisia juridică, Cristina Prună deputat USR de Bucureşti, membru în Comisia de energie, Nicolae Ştefănuţă europarlamentar al Alianţei USR-PLUS, Claudiu Năsui deputat USR de Bucureşti, coordonator al programului de guvernare, Cristian Seidler deputat USR de Bucureşti, Allen Coliban senator USR de Braşov, Liviu Mălureanu consilier la Sectorul 3 Bucureşti, Andrei Cosmin Marsuc politolog şi membru la Sectorul 3, Mihai Goţiu senator USR de Cluj, Cătălin Drulă deputat USR de Timiş şi membru în Comisia de transporturi, Radu Mihail senator USR de Diaspora, Ana Ciceală consilier la Municipiul Bucureşti, Diana Mureşan preşedinte USR Sibiu, Tudor Benga deputat USR de Braşov, Cătălin Stan preşedinte USR Brăila, Ionuţ Moşteanu deputat USR de Argeş, Dumitru Dobrev, Silvia Dincă senator de Bucureşti, Ştefania Petre jurist şi membru la Sectorul 2, Vlad Botoş europarlamentar al Alianţei USR-PLUS, Elek Levente membru al USR Cluj, Cristian Alin Moş USR Timiş, Teodora Stoian jurist în cadrul partidului şi subsemnatul validat în funcţia de preşedinte al USR”, a anunţat Dan Barna, duminică, într-o conferinţă de presă la Timişoara.

Liderul USR a adăugat că aceasta este o echipă în care are încredere, iar Alianţa USR-PLUS va reforma România.

„Este o echipă în care am foarte mare încredere, o echipă alături de care USR şi Alianţa USR-PLUS vor aduce în România acea însănătoşire despre care am spus. Vă aştept la ora 18.00, la mitingul pe care Alianţa USR-PLUS îl va avea aici în Timişoara pentru a transmite mesajul nostru, mesajul de Românie care se schimbă şi care redevine o ţară în care tinerii vor să trăiască. (…) O Românie în care avem dreptul să fim fericiţi. Nu peste cinci ani, nu peste 10 ani, pentru că mesajul principal pe care îl primim de la cetăţeni este exact acesta – s-au săturat, au nevoie de schimbare, de o speranţă şi ea e reprezentată de Alianţa USR-PLUS”, a mai spus Barna.

USR are şapte vicepreşedinţi după cum urmează: Iulian Bulai (222 voturi), Cristina Prună (219 voturi), Claudiu Năsui (218 voturi), Liviu Mălureanu (213 voturi), Stelian Ion (208 voturi), Nicolae Bogdănel Ştefănuţă (208 voturi) şi Cătălin Drulă (207 voturi), potrivit listei obţinute de MEDIAFAX.

Dan Barna a fost validat, sâmbătă, pentru un nou mandat de preşedinte USR, în cadrul celui de-al cincilea Congres Naţional al partidului de la Timişoara. Barna a fost validat cu 429 de voturi din 478 de voturi exprimate. Totodată, acesta a obţinut 14 voturi „contra”, iar 25 de persoane s-au abţinut.

De asemenea, duminică, începând cu ora 18.00, Congresul Naţional al USR se va încheia în Piaţa Libertăţii din Timişoara cu o întâlnire cu simpatizanţii formaţiunii.

La Congresul din Timişoara au fost prezenţi 800 de delegaţi şi observatori, alături de toţi candidaţii la funcţiile interne ale partidului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/7529956-mediafax-foto-andreea-alexandru-5.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/7529956-mediafax-foto-andreea-alexandru-5-300x300.jpgrootstireaUncategorised
USR a votat, la Congresul Naţional de la Timişoara, componenţa Biroului Naţional şi a Comisiilor Naţionale de Arbitraj şi Cenzori, după ce l-au validat pe Dan Barna în funcţia de preşedinte al formaţiunii. ...