Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a declarat, miercuri, la DIICOT, că familia a depus, prin avocat, o solicitare pentru ca Gheorghe Dincă să fie expertizat, astfel încât să reiasă dacă acesta este apt sexual. „Alexandra a spus că a fost violată. Credem că a mai fost cineva în casă”,a spus el.


Imaginea articolului Cumpănaşu face noi acuzaţii: Solicităm expertiză pentru Dincă. Credem că altcineva a fost în casă, nu el a violat-o pe Alexandra

Cumpănaşu: Solicităm expertiză pentru Dincă. Credem că altcineva a fost în casă, nu el a violat

Familia Alexandrei Măceşanu a depus, miercuri, prin avocat, mai multe solicitări la DIICOT, una dinte ele fiind aceea de a se efectua o expertizare a lui Gheorghe Dincă, din care să reiasă dacă acesta este apt sexual. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănaşu, a declarat, în faţa DIICOT, că familia crede, în urma analizării probelor, că altcineva a fost în casa lui Dincă atunci când copila era sechestrată.

„Noi nu credem că Dincă este ucigaşul Alexandrei. Mai mult, credem că există şanse mari să fie în viaţă. Am solicitat şi o expertiză la INML pentru a vedea în ce măsură Gheorghe Dincă era apt sexual. Gheorghe Dincă a declarat că el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus că a fost violată. Este o chestiune cât se poate de serioasă. Eu am convingerea că în acele 24 de ore, în acea casă, s-au aflat şi alte persoane şi că dacă s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dincă”, a spus Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănaşu a mai spus că au fost depuse şi alte solicitări la DIICOT, între care cele de audiere a unor persoane din anturajul lui Gheorghe Dincă, despre două dintre ele existând informaţii că ar fi participat împreună cu Dincă la violuri petrecute în Caracal.

De asemenea, familia Alexandrei Măceşanu a mai cerut reaudierea familiei lui Gheorghe Dincă, precum şi o nouă expertiză asupra probelor găsite în curtea şi casa acestuia, din Caracal.

„Am solicitat extinderea cercetărilor, expertizei INML. În acest moment, din raport, avocatul nostru nu a înţeles mai nimic. Nici eu, nici familia nu am înţeles. În măsura în care nu va fi acceptată această extindere, vom solicita o nouă expertiză a ADN-ului Alexandrei, asupra acelor rămăşiţe din butoi, care să fie făcută tot la INML. Adică reluarea procedurii de expertizare. Asta nu ne opreşte să comandăm o expertiză în afara ţării, lucru care a rămas valabil”, a mai spus Cumpănaşu.

Totodată, Cumpănaşu a afirmat că a solicitat procurorilor DIICOT şi audierea tuturor presupuselor clanuri din Caracal, pentru a se demonstra dacă au avut sau nu legătură cu Gherorghe Dincă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/7364379-mediafax-foto-andreea-alexandru-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/09/7364379-mediafax-foto-andreea-alexandru-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a declarat, miercuri, la DIICOT, că familia a depus, prin avocat, o solicitare pentru ca Gheorghe Dincă să fie expertizat, astfel încât să reiasă dacă acesta este apt sexual. „Alexandra a spus că a fost violată. Credem că a mai fost cineva în casă”,a spus...