O explozie s-a produs, sâmbătă, la fabrica unei societăţi de preparare lacuri şi vopsele din judeţul Vâlcea. Explozia a fost urmată de incendiu. Nu au fost anunţate victime.

UPDATE Mesaj Ro-Alert după incendiul de la o fabrică de vopsele din judeţul Vâlcea

Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert după ce incendiul izbucnit la fabrica unei societăţi de preparare lacuri şi vopsele din judeţul Vâlcea. Oamenii au fost avertizaţi să nu se expună la fum.

„Incendiu violent cu degajare mare de fum toxic în localitatea Mihăieşti – Depozit lacuri şi vopsele. Luaţi măsuri de evitare a zonei, iar localnicii să rămână în case cu geamurile şi uşile închise etanş”, este mesajul primit de oamenii din zonă.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Vâlcea sfătuiesc oamenii să îşi ia toate măsurile preventive pentru a evita o eventuală intoxicare cu fumul degajat.

În plus, pompierii au cerut şi ajutor din partea colegilor lor din Argeş.

O explozie s-a produs, sâmbătă, la fabrica unei societăţi de preparare lacuri şi vopsele din judeţul Vâlcea. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Vâlcea, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru înlăturarea efectelor rezultate în urma unei explozii urmată de un incendiu produs la o societate comercială cu profil de preparare lacuri şi vopsele din comuna Mihăeşti.

Intervin mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă, în sprijin fiind chemaţi şi pompierii din cadrul SPSU Oltchim.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear).

Nu au fost anunţate victime.

Pompierii intervin pentru stingerea incendiului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/fotovalcea.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/fotovalcea-300x300.jpgrootstireaUncategorised
O explozie s-a produs, sâmbătă, la fabrica unei societăţi de preparare lacuri şi vopsele din judeţul Vâlcea. Explozia a fost urmată de incendiu. Nu au fost anunţate victime. ...