Viorica Dăncilă a afirmat, vineri la Constanţa, referitor la guvernare, că a rezistat atacurilor permanente pentru că nu a vrut să dezamăgească partidul, precizând că sunt unii care dau lecţii acum, însă care au plecat acasă atunci când au dat de greu.


Imaginea articolului Dăncilă: Sunt unii care dau lecţii acum, unii care când au dat de greu au plecat acasă

Dăncilă: Sunt unii care dau lecţii acum, unii care când au dat de greu au plecat acasă

„Legat de guvernare, într-un an şi şapte luni atacurile au fost permanente, dar am ştiut că vă am alături, am ştiut că nu am voie să vă dezamăgesc, am ştiut că trebuie să fiu puternică şi am rezistat tuturor atacurilor. Sunt unii care dau lecţii acum, unii care când au dat de greu au plecat acasă. Eu nu o să las echipa şi nu să merg acasă. Sunt mândru că sunt român, pentru că în această ţară sunt oameni frumoşi, care îşi iubesc tradiţiile şi care nu vor lăsa pe alţii să ne destabilizeze şi să destabilizeze această ţară”, a afirmat Viorica Dăncilă, vineri, în cadrul Conferinţei de alegeri a Organizaţiei Judeţene Constanţa.

Preşedintele PSD că partidul se va lupta cu ştirile false, atât în mediul on-line, dar şi prin comunicarea directă cu cetăţenii.

„Cineva spunea că apar ştiri false, că ne vom bătea în mediul on-line. Da, vom face acest lucru, cu multă tărie şi putere, dar vreau să vorbiţi cu oamenii, să reluaţi dialogul cu cetăţenii şi să transmiteţi mesajele de aici, de la conferinţă, să transmiteţi ce s-a făcut de către guvernele PSD şi ce au făcut ceilalţi şi ce vor să facă ceilalţi dacă vin la guvernare. Sunt convinsă că vom obţine rezultate bune şi în primul tur, că vom câştiga alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare penru că suntem singurul partid care ţinem cu România”, a conchis Dăncilă.

ALDE a stabilit, luni, ieşirea de la guvernare şi alianţa cu Pro România. Cele două partide au decis să îl susţină pe Mircea Diaconu candidat independent la prezidenţiale. În afară de Ramona Mănescu, toţi miniştrii ALDE au demisionat din funcţie.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, demisiile celor trei miniştri ai ALDE.

Social-democraţii se reunesc timp de trei zile pe litoral, unde vor avea mai multe şedinte, printre care CEx al PSD şi întâlnirea cu grupurile parlamentare, sâmbătă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7527265-mediafax-foto-alexandru-dobre-5.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7527265-mediafax-foto-alexandru-dobre-5-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Viorica Dăncilă a afirmat, vineri la Constanţa, referitor la guvernare, că a rezistat atacurilor permanente pentru că nu a vrut să dezamăgească partidul, precizând că sunt unii care dau lecţii acum, însă care au plecat acasă atunci când au dat de greu. ...