O adolescentă în vârstă de 17 ani, din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, a fost răpită pentru a se mărita împotriva voinţei ei cu un bărbat din aceeaşi localitate. Doi bărbaţi, tânărul cu care fata trebuia să se căsătorească şi tatăl acestuia, au fost reţinuţi de poliţişti.


Imaginea articolului Caz scandalos în Vrancea: O adolescentă a fost răpită din casa părinţilor pentru a se mărita cu un consătean

Adolescentă din Vrancea, răpită din casa părinţilor pentru a se mărita cu un consătean

Potrivit poliţiştilor vrânceni, la sediul Postului de Poliţie Slobozia Bradului, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comună, a sesizat, în noaptea de joi spre vineri, faptul că fiica lui, în vârstă de 17 ani, a fost răpită de către patru persoane pe care cunoaşte, fiind vorba de un bărbat şi o femeie, fiul acestora, în vârstă de 20 de ani, toţi din comuna Slobozia Bradului, împreună cu încă un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Tâmboeşti.

Cei trei au intrat în curtea imobilului în care bărbatul locuia cu fiica sa, au luat-o pe fată şi au plecat cu ea într-o direcţie necunoscută.

Potrivit cercetărilor poliţiştilor vrânceni, încă din data de 15 august între cele două familii au avut loc întrevederi şi discuţii, în vederea căsătoririi copiilor lor, însă cererea în căsătorie a fost, în cele din urmă, respinsă.

Imediat după reclamaţia tatălui fetei, 26 de poliţişti au început să o caute pe copilă, care a fost depistată, vineri, pe raza comunei Slobozia Bradului, în prezenţa tânărului în vârstă de 20 de ani cu care ar fi urmat să se căsătorească.

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost reţinuţi.

Poliţiştii continuă cercetările pentru violare de domiciliu şi lipsire de libertate în mod ilegal, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/fata-trista-shutterstock-5.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/fata-trista-shutterstock-5-300x300.jpgrootstireaUncategorised
O adolescentă în vârstă de 17 ani, din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, a fost răpită pentru a se mărita împotriva voinţei ei cu un bărbat din aceeaşi localitate. Doi bărbaţi, tânărul cu care fata trebuia să se căsătorească şi tatăl acestuia, au fost reţinuţi de poliţişti. ...