Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, va întreprinde o vizită în Polonia, pe 1 septembrie, unde va participa la ceremoniile organizate cu ocazia celei de-a 80-a aniversări de la izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial, informează agenţia de ştiri Dpa.


Imaginea articolului Angela Merkel va vizita Polonia cu ocazia comemorării izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial

Angela Merkel va vizita Polonia cu ocazia comemorării izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului de la Berlin, Steffen Seibert, la ceremonii va participa şi preşedintele german Frank-Walter Steinmeier. Este neobişnuit ca atât preşedintele Germaniei, cât şi cancelarul ţării, să efectueze o vizită comună în străinătate.

La evenimentele comemorative de la 1 septembrie vor participa 40 de delegaţii străine, numărul total al invitaţilor fiind de aproximativ 250, inclusiv şefi de stat şi guvern.

Ceremoniile vor începe în dimineaţa zilei de duminică, la Wielun, primul oraş din Polonia bombardat de aviaţia germană în urmă cu 80 de ani.

Preşedintele SUA, Donald Trump, care urma să fie şi el prezent la ceremonii, şi-a anulat vizita în Polonia din cauza unui uragan care ameninţă statul american Florida.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7521289-mediafax-foto-ovidiu-matiu-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7521289-mediafax-foto-ovidiu-matiu-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, va întreprinde o vizită în Polonia, pe 1 septembrie, unde va participa la ceremoniile organizate cu ocazia celei de-a 80-a aniversări de la izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial, informează agenţia de ştiri Dpa. ...