Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu i-a transmis premierului Viorica Dăncilă un mesaj, în care i s-a adresat cu „dragă Viorica”, precizând că i-a oferit în trecut sprijinul pentru face un Guvern mai bun, prin votul în Parlament, însă a refuzat.


Imaginea articolului Tăriceanu, după ce Dăncilă l-a comparat cu Iohannis: „Dragă Viorica, ţi-am oferit repetat sprijinul pentru a merge în Parlament. L-ai refuzat”

Tăriceanu reacţionează după ce Dăncilă l-a comparat cu Iohannis: „Dragă Viorica, ţi-am oferit repetat sprijinul pentru a merge în Parlament. L-ai refuzat”

„Dragă Viorica, ţi-am oferit repetat sprijinul meu pentru a merge în Parlament ca să facem un Guvern mai bun. L-ai refuzat. Vei veni acum în Parlament trimisă de domnul Iohannis. Fără mine…”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, pe Facebook.

Reacţia liderului ALDE vine după ce premierului Viorica Dăncilă a declarat că preşedintele Klaus Iohannis are un comportament la fel de imatur şi egoist precum Călin Popescu Tăriceanu, unul blocând numirea miniştrilor, iar celălalt abandonând guvernarea.

„Domnul Iohannis a înlocuit funcţia de mediator cu partidele politice cu cea de sabotaj. Preşedintele nu a înţeles câtă nevoie România are nevoie de stabailitate. E un comportament la fel de imatur şi egoist ca cel al lui Tăriceanu. Unul abandonează guvernarea, altul blochează numirea miniştrilor”, a afirmat şeful Executivului, într-o declaraţie de presă susţinută miercuri la Palatul Victoria.

Premierul l-a făcut laş pe Călin Popescu Tăriceanu pentru faptul că ALDE a decis ieşirea de la guvernare.

Viorica Dăncilă a mai anunţat că va merge în Parlament şi va încerca să obţină susţinerea necesară pentru a duce mandatul Guvernului până la capăt.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7526330-mediafax-foto-alexandru-dobre-8.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7526330-mediafax-foto-alexandru-dobre-8-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu i-a transmis premierului Viorica Dăncilă un mesaj, în care i s-a adresat cu „dragă Viorica”, precizând că i-a oferit în trecut sprijinul pentru face un Guvern mai bun, prin votul în Parlament, însă a refuzat. ...