Aproximativ 6.000 de apartamente din Buzău sunt, de o săptămână, fără apă caldă, în condiţiile în care furnizorul agentului termic a rămas fără gaze la centrala principală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Regiei Autonome Municipale Buzău, Aurel Gubandru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că problemele au început pe 21 august. Atunci, a fost oprit gazul la centrala societăţii care asigură distribuţia agentului termic în Buzău, pentru neplata facturilor.

Astfel, aproximativ 6.000 de apartamente din Buzău au rămas fără apă caldă.

„Automat, neavând gaz la acea centrală, a fost oprită apa caldă. Sunt afectate aproximativ 6.000 de apartamente. Este foarte dificil. Sperăm să o scoatem la capăt. Este şi o presiune a oamenilor care stau fără apă caldă”, a declarat Gubandru.

Acesta a adăugat că, sâmbătă, cel mai probabil, oamenii vor avea din nou apă caldă, după ce s-a găsit o soluţie provizorie.

„Este în curs de rezolvare această problemă. Dăm drumul la un cazan propriu şi atunci oamenii vor avea apă caldă. Sâmbătă va fi gata. Cazanul era în proprietatea Primăriei”, a afirmat directorul RAM Buzău.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/politie-comunitara-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/politie-comunitara-1.jpgrootstireaUncategorised
Aproximativ 6.000 de apartamente din Buzău sunt, de o săptămână, fără apă caldă, în condiţiile în care furnizorul agentului termic a rămas fără gaze la centrala principală, transmite corespondentul MEDIAFAX. ...