Preşedintele Consiliului Naţional al ALDE Norica Nicolai a scris, pe Facebook, că preşedintele Klaus Iohannis a “furat” startul campaniei pentru prezidenţiale, deşi este îngrijorat că în România se fură. Aceasta susţine că panourile ”gigantice” cu afişe electorale din ţară au costat ”bani grei”.


Imaginea articolului Klaus Iohannis, acuzat de „furt” al startului campaniei pentru prezidenţiale

Klaus Iohannis, acuzat de „furt” al startului campaniei pentru prezidenţiale

”Mă tot întrebam după discurs unde am mai întâlnit formula asta cu <<normalitatea>>. Mi-am amintit: în ultimele zile, pe sutele de panouri gigantice care au împânzit ţara cu afişele electorale ale domnului preşedinte. (Bani grei, nu glumă). Un preşedinte care e îngrijorat că în România se fură, dar nu e deranjat să fure şi el, de dragul unui nou mandat, fie şi startul în competiţie”, a scris, joi, pe Facebook, preşedintele Consiliului Naţional al ALDE, Norica Nicolai.

Nicolai a mai scris că preşedintele Klaus Iohannis a împărţit până acum România ”în pesedişti şi nepesedişti” şi că acum vrea ca aceasta să fie ”normală”.

”<<Doar împreună putem să construim România normală!>> Aşa a stabilit preşedintele Klaus Iohannis în discursul rostit ieri la Palatul Cotroceni. Până acum, a împărţit România în pesedişti şi nepesedişti. Acum, văd că o transformă într-un soi de imensă clinică de psihiatrie care trebuie să devină <<normală>>, dar numai sub oblăduirea domniei sale. Am aflat de la cel mai înalt nivel, deci, că trăim într-o ţară anormală. Noroc cu dl.preşedinte, care se autoexclude, probabil, dintre cetăţenii români afectaţi de anormalitate şi se închipuie un nou Moise, care ne va purta prin deşert spre <<normalitate>>. Altfel, cine ştie câte decenii ne lua să ne vindecăm”, a mai adăugat Nicolai.

Reacţia vine în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a declarat că degringolada din aceste zile la nivelul Executivului confirmă dispreţul cu care PSD şi ALDE continuă să îi trateze pe români. Preşedintele a catalogat ca fiind „ridicole” încercările ALDE de se spăla pe mâini de guvernare.

PNL a lansat pe 10 august campania de strângere de semnături pentru susţinerea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din toamnă.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7108007-mediafax-foto-andreea-alexandru.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7108007-mediafax-foto-andreea-alexandru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele Consiliului Naţional al ALDE Norica Nicolai a scris, pe Facebook, că preşedintele Klaus Iohannis a 'furat' startul campaniei pentru prezidenţiale, deşi este îngrijorat că în România se fură. Aceasta susţine că panourile ”gigantice” cu afişe electorale din ţară au costat ”bani grei”. ...