Cercetarea criminalistică la casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă, principalul suspect din cazul crimelor de la Caracal, este “în cea mai mare parte” finalizată, anunţă DIICOT, care precizează însă că până la expirarea mandatului de percheziţie vor fi efectuate şi alte activităţi.

1 afişăre

Joi, activităţile desfăşurate la domiciliul lui Gheorghe Dincă au fost în cea mai mare parte finalizate, cu referire directă la cercetarea criminalistică, precizează DIICOT, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Procurorii DIICOT precizează însă că, până la data expirării autorizaţiei de percheziţie emisă de către instanţa de judecată, vor fi efectuate şi alte activităţi, în funcţie de analiza ulterioară a mijloacelor de probă ridicate până la acest moment de la locul faptei.

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au deschis un dosar in rem în cazul Caracal, faptele cercetate fiind abuz în serviciu, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Luni, procurorii DIICOT au anunţat că au disjuns dosarul Caracal şi au transmis către Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie cauza care vizează neglijenţă în serviciu, în privinţa apelurilor pe care le-a efectuat Alexandra Măceşanu la 112.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/litoral-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/litoral-1.jpgrootstireaUncategorised
Home ...