Colonelul Cătălin Sindile, prim-adjunct al Jandarmeriei Române, va fi schimbat din această funcţie de conducere din cadrul instituţiei şi va fi numit comandant al şcolii de aplicaţie pentru jandarmi, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul MAI.


Imaginea articolului Cătălin Sindile va fi schimbat din funcţia de prim-adjunct al Jandarmeriei Române

Cătălin Sindile va fi schimbat din funcţia de prim-adjunct al Jandarmeriei Române

Surse din cadrul Ministerului de Interne au precizat, pentru MEDIAFAX, că Ionuţ-Cătălin Sindile va fi schimbat din funcţia de prim-adjunct al Jandarmeriei Române şi va fi numit comandant al şcolii de aplicaţie pentru jandarmi.

Sindile a deţinut, până la începutul lunii august, funcţia de şef al Jandarmeriei Române, dar a fost înlocuit cu Constantin Florea.

Cătălin Ionuţ Sindile a fost împuternicit în funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române pe 15 august 2018, imediat după scandalul iscat de violenţele de la mitingul din 10 august, produs în timp ce la conducerea Jandarmeriei se afla Sebastian Cucoş.

În dosarul penal privind violenţele din 10 august 2018, Cătălin Sindile are calitatea de suspect.

Ionuţ Cătălin Sindile are 41 de ani şi este născut în judeţul Teleorman. El a absolvit Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, la arma jandarmi, în anul 2000 şi are o experienţă de 19 ani în Jandarmeria Română. Sindile a mai desfăşurat activitate profesională în cadrul Jandarmeriei Române, inclusiv mai multe misiuni internaţionale sub egida Uniunii Europene.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7494861-mediafax-foto-alexandru-dobre.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7494861-mediafax-foto-alexandru-dobre-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Colonelul Cătălin Sindile, prim-adjunct al Jandarmeriei Române, va fi schimbat din această funcţie de conducere din cadrul instituţiei şi va fi numit comandant al şcolii de aplicaţie pentru jandarmi, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul MAI. ...