Peste 30 de poliţişti din Suceava au căutat, joi, o femeie care a sunat la 112 şi a spus că a fost dusă cu forţa într-o casă, unde este sechestrată şi violată. Când au găsit-o, poliţiştii au constatat că este vorba despre o farsă făcută de un grup de petrecăreţi.


Imaginea articolului A vrut să testeze viteza de reacţie a Poliţiei. O femeie a sunat la 112 să spună că este sechestrată şi violată

A vrut să testeze viteza de reacţie a Poliţiei. O femeie a sunat la 112 să spună că este sechestrată şi violată

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, femeia a sunat joi, la ora 5.37, la 112, dându-şi un nume fals şi spunând că a fost luată cu forţa dintr-o comuna şi urcată într-o maşină de teren de culoare neagră, de către o persoană care ar avea numele C. D., iar la momentul apelului se află într-un beci, într-un sat din aceeaşi comună, unde este sechestrată şi violată.

Ulterior femeia a mai spus că a fost legată la ochi când a fost luată cu forţa în maşină şi nu ştie cine este persoana care a răpit-o.

În căutarea femeii au pornit 25 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, Serviciului de Investigaţii Criminale de la I.P.J. Suceava şi Poliţiei Oraşului Vicovul de Sus, precum şi şapte poliţişti de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei.

„La ora 9.40 a fost identificat atât imobilul din care a fost efectuat apelul la SNUAU 112, cât şi deţinătorul postului telefonic de pe care s-a efectuat apelul. Din primele verificări efectuate a rezultat că faptele reclamate prin apelul de urgenţă nu există, în cauză fiind vorba de o farsă”, a declarat procurorul Dan Blănaru, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit acestuia, proprietarul numărului de telefon, un bărbat, a spus că, miercuri, cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria pe rit vechi, a băut alcool împreună cu mai multe persoane, iar în jurul ore 5.00 au vrut să facă o farsă pentru a vedea în cât timp se va prezenta poliţia acasă la el.

Bărbatul a mai spus că apelul a fost făcut de către concubina lui, care şi-a dat un nume fals şi după ce a discutat cu ofiţerul de serviciu de la IPJ Suceava a închis telefonul.

În cauză s-a deschis un dosar penal iar femeia care a făcut apelul urmează să fie sancţionată contravenţional, după încheierea cercetărilor.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7421162-mediafax-foto-andreea-alexandru-4.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7421162-mediafax-foto-andreea-alexandru-4-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Peste 30 de poliţişti din Suceava au căutat, joi, o femeie care a sunat la 112 şi a spus că a fost dusă cu forţa într-o casă, unde este sechestrată şi violată. Când au găsit-o, poliţiştii au constatat că este vorba despre o farsă făcută de un grup de...