Doi muzicieni britanici şi copilul acestora au murit duminică într-un accident aviatic după ce aeronava în care se aflau s-a prăbuşit în Minţii Alpi din Elveţia, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al familiei, potrivit Reuters.


Imaginea articolului TRAGEDIE în Alpii elveţieni: Doi cunoscuţi muzicieni britanici şi copilul lor au murit într-un acccident aviatic | FOTO

TRAGEDIE în Alpii elveţieni: Doi cunoscuţi muzicieni britanici şi copilul lor au murit într-un acccident aviatic | FOTO

Cuplul, format din Jonathan Goldstein and Hannah Marcinowicz, au postat imagini din călătoria în care se aflau pe Facebook. Ultima fotografie a fost postată sâmbătă după-amiază, în care el apare pilotând avionul, iar ea îşi ţinea în braţe fetiţa.

Aceştia au decolat duminică dimineaţă de pe aeroportul La Blecherette din Lausanne.

Poliţia din cantonul elveţian Valais nu a făcut publice numele celor trei, dar a anunţat că o aeronavă Piper care se îndrepta către Italia s-a prăbuşit duminică dimineaţă în trecătoarea Simplon din Munţii Alpi, iar în accident au murit trei persoane, inclusiv un copil.

”Cu toţii suntem devastaţi de vestea morţii lui Jonathan, Hannah şi Saskia. Îi iubim foarte mult. Erau atât de fericiţi împreună şi ne va fi extrem de dor de ei. Cerem mass-mediei să respecte intimitatea familiei în acest moment extrem de dificil”, a transmis într-un comunicat purtătorul de cuvânt al familiei.

Goldstein a lucrat în mai multe filme, inclusiv „Cape Fear” şi a fost un compozitor prolific de muzică pentru reclame de televiziune şi cinema. Marcinowicz, absolventă a Academiei Regale de Muzică, a cântat alături de multe dintre cele mai importante orchestre britanice, potrivit site-ului său personal.

Goldstein a condus şi Goldstein Music Group, o companie de producţie care compunea muzică pentru publicitate, branding, marketing, televiziune şi film.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/alpi-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/alpi-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Doi muzicieni britanici şi copilul acestora au murit duminică într-un accident aviatic după ce aeronava în care se aflau s-a prăbuşit în Minţii Alpi din Elveţia, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al familiei, potrivit Reuters. ...