Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a precizat marţi dimineaţă că ancheta în cazul Caracal a evoluat mai ales pentru că au fost găsite noi probe şi că speră ca, în maximum 15 zile, să fie încheiate percheziţiile de la casa lui Gheorghe Dincă, în cadrul noului mandat.


Imaginea articolului „Ancheta în cazul Caracal a evoluat”. În cât timp se vor încheia percheziţiile la casa lui Dincă

„Ancheta în cazul Caracal a evoluat”. În cât timp se vor încheia percheziţiile la casa lui Dincă

„Ancheta a evoluat, avem şi alte probe. (…) După ce vom finaliza cercetarea la faţa locului, în cadrul mandatului de percheziţie domiciliară, care va fi chestiune de câteva zile – mandatul a fost obţinut pentru 15 zile. Noi sperăm că vom finaliza mai repede”, a declarat Felix Bănilă, la sediul CSM.

Întrebat dacă este luată în calcul o a treia victimă, procurorul-şef DIICOT a precizat că anchetatorii au în vedere orice ipoteză.

„Este cam devreme să pot face apreciere cu privire la acest aspect. Nu neglijăm niciuna din versiuni – nici că ar avea sau nu complici, nici că ar mai fi şi alte victime”, a spus Bănilă.

DIICOT continuă percheziţia domiciliară la casa lui Gheorghe Dincă, în baza unui nou mandat emis de către Tribunalul Bucureşti pentru o perioadă de 15 zile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/whatsapp-image-2019-08-04-at-12-04-45-10.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/whatsapp-image-2019-08-04-at-12-04-45-10-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a precizat marţi dimineaţă că ancheta în cazul Caracal a evoluat mai ales pentru că au fost găsite noi probe şi că speră ca, în maximum 15 zile, să fie încheiate percheziţiile de la casa lui Gheorghe Dincă, în cadrul noului mandat. ...