Preşedintele american Donald Trump ar fi propus, în cadrul unor şedinţe cu oficiali militari, utilizarea de bombe atomice pentru a opri uraganele înainte ca acestea să ajungă deasupra teritoriului Statelor Unite, a relatat site-ul Axios, citând surse anonime.


Imaginea articolului Donald Trump ar fi propus utilizarea de bombe atomice pentru a opri uraganele care ameninţă SUA

Donald Trump ar fi propus utilizarea de bombe atomice pentru a opri uraganele care ameninţă SUA

În cursul unei şedinţe despre ameninţarea reprezentată de uragane, la care au participat şi mai mulţi oficiali militari de rang înalt, preşedintele american ar fi afirmat: “Înţeleg. Înţeleg. De ce nu le bombardăm cu arme atomice?”

“Încep să se formeze în largul coastelor Africii, când se deplasează deasupra Atlanticului, lansăm o bombă în centrul uraganului şi îl perturbăm. De ce nu putem face asta?”, ar fi adăugat Donald Trump.

Potrivit surselor citate de Axios, unul dintre oficiali ar fi răspuns la propunerea liderului de la Casa Albă că vor studia această ipoteză.

Donald Trump ar fi menţionat această ipoteză şi într-o conversaţie cu un oficial de rang înalt din cadrul administraţiei sale, a transmis Axios, care a precizat că discuţia ar fi fost înregistrată într-un memoriu din 2017 al Consiliului Naţional de Securitate de la Casa Albă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/usa-election-trump-51-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/usa-election-trump-51-3-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele american Donald Trump ar fi propus, în cadrul unor şedinţe cu oficiali militari, utilizarea de bombe atomice pentru a opri uraganele înainte ca acestea să ajungă deasupra teritoriului Statelor Unite, a relatat site-ul Axios, citând surse anonime. ...