Secretarul general al PSD Mihai Fifor a afirmat, sâmbătă, că membrii USR e un partid fără experienţă, care încă se ceartă cine să le fie preşedinte. El critică Opoziţia, afirmând că nu e în stare să facă nimic în această ţară.


Imaginea articolului Fifor: USR încă se ceartă cine să le fie preşedinte. E opoziţia în stare să fie alături de români?

Fifor: USR încă se ceartă cine să le fie preşedinte. E opoziţia în stare să fie alături de români?

“Dragi colegi, vreau să vă întreb dacă vedeţi vreun alt partid în stare să facă ordine în această ţară, să fie aproape de oameni, să fie alături de toţi românii, în afară de Partidul Social Democrat. Haideţi să îi luăm pe rând. Uniunea Salvaţi România. Un partid fără experienţă, cu membrii care nu reuşesc să se înţeleagă între ei, nici măcar atât cât să se facă o echipă. Încă se ceartă cine să le fie preşedinte, cine să fie candidat şi nici nu cred că sunt convinşi de lucrurile pe care le fac.Credeţi că o să se înţeleagă cu toţi românii şi o să înţeleagă ce-i trebuie acestei ţări. Răspunsul este evident nFifor:u”, a declarat Mihai Fior, sâmbătă. în cadrul Congresului Extraordinar Naţional al PSD.

Acesta a mai criticat şi atitudinea PNL cu privire la salariile bugetarilor şi facilitâţilor pe care le primesc aceştia, punctând incapacitatea acestora de a înţelege nevoile cetăţenilor.

“Credeţi că liberalii au capacitatea de a menţine creşterile pe care PSD le-a reuşit la guvernare? Răspunsul este tot nu. Credeţi că vor lucra bine cu instituţii cu oamenii pe care deja îi ponegresc, îi jignesc şi îi ameninţă că-i dau afară? Nu. Soluţiile lor de guvernare au fost promovate chiar zilele trecute printr- o ameninţare. Vă luăm salarii, vă luăm pensii, vă luăm vouchere, subvenţiile şi o să vă luăm cam tot ce maI aveţi. Credeţi că aceşti oameni din opoziţie sunt în stare să fie alături de români? Răspunsul este nu. Aşa este dragi colegi, ei nu sunt în stare să facă nimic în această ţară”, a mai afirmat acesta.

Social-democraţii s-au reunit, sâmbătă, la ora 11.00, la Parlament, în cadrul Congresului care marchează lansarea candidaturii liderului PSD Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte al României. La eveniment a participat şi preşedintele PES, Sergei Stanishev.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7501815-mediafax-foto-andreea-alexandru-12.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7501815-mediafax-foto-andreea-alexandru-12-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Secretarul general al PSD Mihai Fifor a afirmat, sâmbătă, că membrii USR e un partid fără experienţă, care încă se ceartă cine să le fie preşedinte. El critică Opoziţia, afirmând că nu e în stare să facă nimic în această ţară. ...