Mişcările de protest din alte ţări au o amploare mai mare şi consecinţe mai grave decât manifestaţiile de la Moscova, a declarat preşedintele rus Vladimir Putin, în contextul recentelor proteste antiguvernamentale din capitala rusă faţă de blocarea candidaturilor unor politicieni de opoziţie.

19 afişări


Imaginea articolului Vladimir Putin: Protestele din unele ţări sunt mai ample şi au consecinţe mai grave decât manifestaţiile de la Moscova

Vladimir Putin: Protestele din unele ţări sunt mai ample şi au consecinţe mai grave decât manifestaţiile de la Moscova

“Evenimentele pe care le-aţi menţionat, protestele de la Moscova, nu sunt ceva unic în lume şi în Europa, în mod particular. Monitorizăm îndeaproape evenimente de acest fel în multe capitale europene. Şi evenimentele care au loc acolo sunt pe o scară mult mai mare, de asemenea, cu sloganuri politice, şi au consecinţe destul de grave pentru participanţii la astfel de manifestări”, a comentat liderul de la Kremlin despre manifestaţiile antiguvernamentale din capitala rusă.

“În ceea ce priveşte evenimentele de la Moscova, acesta au legătură cu tensiunile sporite din timpul campaniei preelectorale”, a adăugat Vladimir Putin.

Zeci de mii de persoane au participat în ultima lună la ample mitinguri de protest în centrul Moscovei faţă de blocarea candidaturilor unor politicieni de opoziţie în scrutinul municipal programat în septembrie.

Un număr mare de protestatari au fost reţinuţi, iar mai mulţi lideri ai opoziţiei sunt anchetaţi pentru lansarea de apeluri de participare la proteste neautorizate.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/d-6i-btw4aemad2-4.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/d-6i-btw4aemad2-4-300x300.jpgrootstireaUncategorised
...