Bărbatul din Stremţ, judeţul Alba, care şi-a bătut cu biciul fetiţele în vârstă de 6, 8 şi 11 ani, a fost trimis în judecată, pentru violenţa în familie, ameninţare şi rele tratamente aplicate minorului. El se află în arest încă din momentul în care faptele sale au fost descoperite.

152 afişări


Imaginea articolului Fapte atroce: Bărbatul care şi-a bătut fetiţele cu biciul, trimis în judecată

Fapte atroce: Bărbatul care şi-a bătut fetiţele cu biciul, trimis în judecată

Dosarul în care bărbatul a fost trimis în judecată, pentru violenţa în familie, ameninţare şi rele tratamente aplicate minorului, a fost înregistrat, marţi, la Judecătoria Aiud.

El a fost arestat preventiv la finalul lunii iulie, după ce şi-a bătut fetiţele în vârstă de 6, 8 şi 11 ani, cu biciul. Autorităţile s-au sesizat după ce au văzut cele trei copile cu urme de lovituri pe aproape tot corpul.

Potrivit poliţiştilor din Alba, bărbatul din satul Stremţ, care este tatăl celor trei fetiţe cu vârste de 6, 8 şi 11 ani, era beat când le-ar fi lovit de mai multe ori cu biciul.

Urmele de lovituri pe care fetele le aveau pe aproape tot corpul au fost observate de lucrătorii de la Centrul de zi din localitate, care au anunţat imediat autorităţile, iar bărbatul a fost luat de acasă de poliţişti în aceeaşi noapte.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/baiat-franta-video-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/baiat-franta-video-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Home ...