Preşedinţii Klaus Iohannis şi omologul american Donald Trump şi-au făcut cadouri, în cadrul vizitei efectuate de şeful statului român în America, Iohannis primind o şapcă ce are inscripţionat “Make Romania Great Again”, după mesajul de campanie al lui Donald Trump.


Imaginea articolului Iohannis a primit de la preşedintele american o şapcă cu mesajul: Make Romania Great Again

Iohannis a primit de la preşedintele american o şapcă cu mesajul: Make Romania Great Again

În timpul campaniei din SUA, Donald Trump a fost surprins de multe ori purtând o şapcă roşie cu mesajul Make America Great Again – “Să facem America măreaţă din nou”.

Acum, preşedintele american i-a făcut cadou lui Klaus Iohannis o şapcă albă cu mesajul “Make România Great Again”.

Preşedintele român este surprins, într-o fotografie postată de Administraţia Prezidenţială, purtând şapca la masa discuţiilor cu oficialii americani, spre amuzamentul celor prezenţi.

Printre cei aflaţi la masă, de partea românească, se află şi Bogdan Aurescu şi George Maior. Acesta din urmă este ambasadorul României în SUA, fost şef al Serviciului Român de Informaţii, iar recent a fost implicat într-un scandal, după ce Teodor Meleşcanu, în calitatea sa de ministru de Externe, a cerut rechemarea sa pe motiv că raportul Comisiei SRI a arătat modul în care Maior a folosit instituţia pe perioada în care a condus-o. George Maior nu a mai fost însă rechemat.

Legat de schimbul de daruri, Klaus Iohannis a anunţat că i-a făcut cadou lui Donald Trump un stilou.

Întrebat dacă această vizită va influenţa rezultatul alegerilor în ţară, adică dacă îi aduce un capital de imagine, preşdintele a răspuns: “Nu ştiu dacă va influenţa rezultatul alegerilor, dar va impulsiona dezvoltarea parteneriatului strategic”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/iohannis-cadou-trump.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/iohannis-cadou-trump-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedinţii Klaus Iohannis şi omologul american Donald Trump şi-au făcut cadouri, în cadrul vizitei efectuate de şeful statului român în America, Iohannis primind o şapcă ce are inscripţionat 'Make Romania Great Again', după mesajul de campanie al lui Donald Trump. ...