Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de mase plastice din oraşul Constanţa. Ard deşeuri de hârtie şi materiale inflamabile, pe o suprafaţă de 200 metri pătraţi. A fost emis un mesaj Ro-Alert pentru protecţia celor care locuiesc în zonă.

127 afişări

La incendiu intervin aproape 50 de pompieri.

Nu sunt înregistrate victime.

Intervenţia salvatorilor este foarte grea din cauza fumului dens degajat în urma procesului de ardere, dar şi din cauza temperaturilor ridicate de afară.

„Având în vedere degajările mari de fum, s-a emis un mesaj prin intermediul sistemului Ro-Alert, care vizează măsuri de protecţie pentru populaţia din zona de manifestare a incendiului”, a informat IGSU.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/ctanta2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/ctanta2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
...