Primarul Gabriela Firea a anunţat că vor începe lucrările la 17 imobile degradate, incluse în programul de refacere a faţadelor, fiind vorba despre clădirile în care Primăria deţine sau administrează o cotă parte din imobil.


Imaginea articolului Gabriela Firea: Încep lucrările la 17 imobile cuprinse în programul de refacere a faţadelor

Gabriela Firea: Încep lucrările la 17 imobile cuprinse în programul de refacere a faţadelor

„Încep lucrările la 17 imobile cuprinse în noul program de refacere a fatadelor, lansat de Primăria Capitalei în acest an! Este vorba despre clădiri unde PMB are în proprietate sau în administrare o cotă parte din imobil şi care prezentau degradări accentuate ale faţadelor”, a anunţat Gabriela Firea, pe Facebook.

Potrivit primarului Capitalei, în ultimul an au fost parcurse etapele prevăzute în legea care vizează refacerea faţadelor, au fost notificaţi sute de proprietari, iar în prezent există o primă listă de imobile incluse în planul de lucru al Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

„Pentru 2 dintre acestea, lucrările au fost demarate în această săptămână, urmând ca, în celelalte cazuri, să înceapă pe măsură ce se obţin avizele şi acordurile necesare şi să le finalizăm până la sfârşitul acestui an. (…)

Finanţarea este asigurată de la bugetul local, însă nu intră pe această listă imobilele încadrate în clasa I de risc seismic sau prevăzute pentru reabilitare termică, acestea fiind excluse de legislaţia în vigoare, întrucât necesită alt tip de intervenţii”, mai spune Firea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7468298-mediafax-foto-alexandra-pandrea.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7468298-mediafax-foto-alexandra-pandrea-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Primarul Gabriela Firea a anunţat că vor începe lucrările la 17 imobile degradate, incluse în programul de refacere a faţadelor, fiind vorba despre clădirile în care Primăria deţine sau administrează o cotă parte din imobil. ...