Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, marţi, că 118 deputaţi PNL,USR, PMP şi Pro România au depus o solicitare scrisă pentru o sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor. Scopul sesiunii este anularea a amnistiei şi graţierii şi a Ordonanţei de Urgenţă 114.


Imaginea articolului PNL, USR, PMP şi ProRomânia au depus o solicitare pentru sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor

PNL, USR, PMP şi ProRomânia au depus o solicitare pentru sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor

“118 deputati PNL,USR, PMP, şi Pro România, au depus astazi solicitare în scris pentru sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor. Partidul Naţional Liberal rămâne consecvent celor spuse de la ordonanţa 113 încoace şi anume, că amnistia , graţierea şi alte instrumente aflate la dispoziţia corupţilor din PSD trebuie anulate”, a declarat Raluca Turcan, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Raluca Turcan a mai spus că în cadrul sesiunii extraordinare se doreşte abrogarea legii amnistiei şi graţierii şi a Ordonanţei de Urgenţă 114.

“Scopul acestei sesiuni extraordinare este exact anularea unor instrumente pe care oricând, persoane aflate cu probleme în Justiţie pot sa le folosească, intrumente care afectează direct viaţa de zi cu zi a românilor(…) Nu în ultimul rând prin această sesiune extraordinară dorim să anulăm cel mai toxic instrument care în acest moment sugrumă economia românească. Este exact acea odronanţă care îi face pe români să o ducă mai greu şi să nu înţeleagă exact de ce”, a mai adăugat liderul liberal.

Totodată, în solicitarea de convocare a sesiunii extraordinare este inclusă pe ordinea de zi şi dezbaterea în procedură de urgenţă şi respingerea proiectului de lege pentru aprobarea ordonanţei de urgenţă 51/2019 privind modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane.

Liderii PNL, USR, PMP şi Pro România s-au reunit, marţi, pentru a semna o cerere scrisă pentru convocarea unei şedinţe extraordinare a Camerei Deputaţilor, în perioada 26-30 august.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/vot-5.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/vot-5-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, marţi, că 118 deputaţi PNL,USR, PMP şi Pro România au depus o solicitare scrisă pentru o sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor. Scopul sesiunii este anularea a amnistiei şi graţierii şi a Ordonanţei de Urgenţă 114. ...