O familie din Cehia cu patru copii a rămas blocată cu maşina în Munţii Apuseni, în judeţul Alba, din cauza unei aplicaţii care a trimis-o pe o rută greşită.


Imaginea articolului O familie din Cehia cu patru copii, blocată cu maşina în Munţii Apuseni. Cum s-au rătăcit

Familie din Cehia cu patru copii, blocată cu maşina în Apuseni

O familie din Cehia, cu patru copii a cerut, marţi, ajutor prin apel la 112, după ce a rămas blocată cu maşina între Poiana Călineasca şi satul Casa de Piatră, din Munţii Apuseni, judeţul Alba.

Turiştii le-au spus jandarmilor şi poliţiştilor plecaţi în căutarea lor că au urmat indicaţiile unei aplicaţii de orientare în teren, dar la un moment dat, din cauza terenului foarte accidentat, nu s-au mai putut deplasa.

Potrivit IJJ Alba, în momentul în care au fost găsiţi, atât părinţii în vârstă de 42 şi 43 de ani, cât şi copiii erau într-o stare bună de sănătate şi nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

Ei au fost recuperaţi cu ajutorul unui localnic care i-a tractat până la biserica Poiana Călineasca din Gârda de Sus, fiind apoi îndrumaţi spre centrul comunei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/turisti-blocati-apuseni.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/turisti-blocati-apuseni-300x300.jpgrootstireaUncategorised
O familie din Cehia cu patru copii a rămas blocată cu maşina în Munţii Apuseni, în judeţul Alba, din cauza unei aplicaţii care a trimis-o pe o rută greşită. ...