Astăzi meteorologii anuntă vreme călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Vom avea 33 de grade la Timişoara, 32 la Oradea, Craiova si Targu Jiu, 31 de grade la Piteşti şi Galaţi, transmit meteorologii.

14 afişări

ROMÂNIA, LUNI

VREME CĂLDUROASĂ ÎN TOATĂ ŢARA

Astăzi meteorologii anuntă vreme călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Vom avea 33 de grade la Timişoara, 32 la Oradea, Craiova si Targu Jiu, 31 de grade la Piteşti şi Galaţi.

La noapte cerul se menţine senin în cea mai mare parte a ţării, iar vântul va sulfa slab şi moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 12 şi 21 de grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni.

BUCUREŞTI

TEMPERATURI ÎN CREŞTERE

Astăzi în capitală vremea va fi călduroasă, cu cer mai mult senin si vânt slab şi moderat. În zilele următoare vremea continuă să se încălzească şi vom avea temperaturi maxime de 31 de grade.

LITORAL

VREME FRUMOASĂ, VÂNT SLAB

Pe litoral vremea va fi frumoasă cu temperaturi maxime de cuprinse între 26 şi 28 de grade. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Noaptea temperaturile minime vor fi de 18 grade.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/p07jd2jp.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/p07jd2jp.jpgrootstireaUncategorised
...