Omul de afaceri Remus Rădoi a ajuns, luni dimineaţă, la sediul DIICOT Bucureşti pentru a fi audiat de procurori, acesta urmând să ofere informaţiile pe care le deţine în privinţa cazului de la Caracal. Rădoi a spus că nu va fi întrebat de mesajele schimbate cu şefii poliţiei Olt.

Remus Rădoi a declarat, la ieşire din sediul DIICOT Bucureşti, că a fost întrebat de procurori despre cazul crimelor din Caracal, însă omul de afaceri a spus că nu avea date pe care să le furnizeze. Rădoi a refuzat să mai facă alte declaraţii.

„(Procurorii au întrebat, n.r.) Despre cazul Caracal, dar nu aveam ce date să le furnizez”, a declarat Remus Rădoi, la ieşirea din sediul DIICOT Bucureşti.

Acesta a fost audiat aproape o oră, iar la plecare a refuzat să dea alte detalii.

Omul de afaceri a declarat, în repetate rânduri, că deţine informaţii potrivit cărora poliţiştii ar sprijini interlopii din zonă, subliniind că membrii clanurilor ar fi fost chiar informaţi de anchetatori cu privire la informaţiile din dosare sau cu privire la descinderi.


ŞTIREA INIŢIALĂ

„(Am venit, n.r.) pentru a da informaţii cu privire la cazul de la Caracal”, a declarat Remus Rădoi, la intrarea în sediul DIICOT.

Rădoi a spus, din nou, că nu il cunoştea pe Gheorghe Dincă.

Întrebat dacă va prezenta mesajele pe care le-a schimbat cu fostul adjunct al Poliţiei Olt, Nicolae Alexe, omul de afaceri a spus: „Am înţeles că nu o să fiu întrebat despre asta”.

Rădoi a mai fost chemat de anchetatorii cazului de două ori, la sediul Poliţiei Caracal, însă audierea a fost amânată.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/becali2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/becali2.jpgrootstireaUncategorised
Omul de afaceri Remus Rădoi a ajuns, luni dimineaţă, la sediul DIICOT Bucureşti pentru a fi audiat de procurori, acesta urmând să ofere informaţiile pe care le deţine în privinţa cazului de la Caracal. Rădoi a spus că nu va fi întrebat de mesajele schimbate cu şefii poliţiei Olt. ...