Reprezentanţii IPJ Buzău informează că apelul la 112 care anunţa atacul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca a fost efectuat de cadrele medicale, iar echipajul de poliţie care se afla în apropierea instituţiei cu alt caz l-au prins pe pacientul agresiv.


Imaginea articolului Atacul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca: Poliţia Buzău anunţă că apelul la 112 a fost efectuat de medicii

Atacul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca: Poliţia Buzău anunţă că apelul la 112 a fost efectuat de medicii

„A fost sesizare pe 112 de la cadrele medicale, iar echipajul nostru de poliţie care se afla în imediata apropiere a unităţii a intervenit pentru imobilizarea persoanei respective, care s-a constatat că era cea care exercitase actele de violenţă asupra pacienţilor”, a declarat Amalia Călugăru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Buzău.

Sursa citată a declarat că poliţiştii care l-au imobilizat pe bărbat se aflau în apropierea Spitalul de Psihiatrie Săpoca, pentru că gestionau alt caz.

Patru persoane au murit după ce un bolnav a atacat cu un stativ de perfuzii pacienţii internaţi la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din judeţul Buzău.

Bărbatul de 38 de ani, care a atacat pacienţii, a fost internat cu sevraj etilic, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei. Acestea au confirmat, pentru MEDIAFAX, că atacatorul s-a luptat cu poliţiştii până a fost imobilizat.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că 9 pacienţi răniţi vor fi preluaţi şi transportaţi la spitale din Bucureşti: 2 – la Spitalul de Urgenţă Floreasca, 2 – la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti , 2 – la Spitalul Clinic de Urgenţă Sfântul Pantelimon şi 3 – la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/hepta-4181504-10.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/hepta-4181504-10-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Reprezentanţii IPJ Buzău informează că apelul la 112 care anunţa atacul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca a fost efectuat de cadrele medicale, iar echipajul de poliţie care se afla în apropierea instituţiei cu alt caz l-au prins pe pacientul agresiv. ...