Preşedintele american Donald Trump a mulţumit Administraţiei de la Londra pentru „un parteneriat statornic” în probleme globale, în cadrul unei conversaţii telefonice cu prim-ministrul britanic Boris Johnson, a transmis Casa Albă, conform Reuters.


Imaginea articolului Donald Trump a mulţumit Marii Britanii pentru „un parteneriat statornic”

Donald Trump a mulţumit Marii Britanii pentru „un parteneriat statornic”

„Preşedintele (Donald Trump, n.red.) şi-a exprimat aprecierea pentru parteneriatul statornic cu Marea Britanie în ceea ce priveşte problemele globale”, se menţionează într-un comunicat emis de Casa Albă.

Donald Trump a discutat prin telefon, luni, cu premierul Boris Johnson despre o serie de subiecte, inclusiv despre relaţiile comerciale americano-britanice şi despre securitatea internaţională, a transmis Preşedinţia SUA.

Preşedintele Donald Trump aşteaptă să îl întâlnească pe Boris Johnson “în viitorul apropiat”, a precizat Casa Albă.

Biroul prim-ministrului Boris Johnson a transmis că cei doi lideri au discutat şi despre ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

„Prim-ministrul a discutat cu preşedintele Trump astăzi. Cei doi au discutat despre probleme economice şi globale, iar prim-ministrul l-a informat pe preşedinte despre Brexit”, a declarat un purtător de cuvânt al prim-ministrului britanic.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/hepta-4321623-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/hepta-4321623-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele american Donald Trump a mulţumit Administraţiei de la Londra pentru „un parteneriat statornic” în probleme globale, în cadrul unei conversaţii telefonice cu prim-ministrul britanic Boris Johnson, a transmis Casa Albă, conform Reuters. ...