Vicepremierul italian, Matteo Salvini, i-a sugerat lui Richard Gere să îi ducă pe cei 160 de migranţi blocaţi pe o navă în Marea Mediterană la Hollywood cu „avionul său privat”, după ce actorul a făcut un apel către liderii europeni pentru a permite acostarea navei, potrivit Bloomberg.

416 afişări


Imaginea articolului Răspunsul lui Matteo Salvini, după ce Richard Gere a făcut apel la liderii europeni să ajute 160 de migranţi blocaţi pe mare: Să-i ducă pe toţi în cu avionul său privat la Hollywood

Răspunsul lui Matteo Salvini, după ce Richard Gere a făcut apel la liderii UE să ajute 160 de migranţi blocaţi pe mare: Să-i ducă pe toţi în cu avionul său privat la Hollywood

“Pe măsură ce milionarul generos îşi expune cerinţele cu privire la soarta imigranţilor de pe Open Arms, îi mulţumim: ar putea să-i ducă pe toţi în cu avionul său privat la Hollywood şi să îi găzduiască în vilele sale”, a spus Salvini într-o declaraţie după presa lui Gere.

Gere s-a alăturat reprezentanţilor organizaţiei neguvernamentale Open Arms la o conferinţă de presă pe insula italiană Lampedusa pentru a face apel la preluarea navei. Salvini a refuzat să permită nava în apele italiene, ultimul episod subliniind diviziunile Europei în ceea ce priveşte imigraţia.

Refugiaţii au fost salvaţi de pe ambarcaţiunile găsite în derivă pe mare. “Erau două bărci în mijlocul apelor. Una dintre ele a fost întoarsă şi controlată de marina libiană. Nu ştim ce s-a întâmplat cu ei”, artă vedeta.

Videoclipul publicat pe facebook de Open Arms, o organizaţie non-profit, era însoţit de comentariul “Să fii tată nu are culoare sau graniţe”. Organizaţia susţine că persoanele aflate la bord sunt victime ale abuzurilor, violurilor şi torturii.

Potrivit Agenţiei pentru Refugiaţi de la Naţiunile Unite, aproape 4.000 de migranţi au ajuns în Italia pe mare doar anul acesta, cei mai mulţi venind din Tunisia. Cifra arată o scădere semnificativă faţă de cele 23.370 de persoane înregistrate anul trecut.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/hepta-3613333.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/hepta-3613333-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Home ...