Mai mulţi politicieni sunt prezenţi sâmbătă în Piaţa Victoriei, la mitingul Diasporei. Mihail Neamţu a fost apostrofat de oamenii din piaţă pentru că a venit să facă politică, în timp ce Rareş Bogdan s-a oprit să felicite oamenii. Nu au lipsit nici Florin Cîţu sau Cossete Chichirău.

Mihail Neamţu a fost apostrofat, în timpul manifestaţiei ce marchează un an de la protestele din 10 august 2018. Acesta strângea semnături pentru candidatura sa la prezidenţialele din toamnă.

“Faceţi campanie electorală?” “Nu facem politică, nu strângem semnături”, l-au certat oamenii pe Neamţu.

“Vă mulţumim că rezistaţi de doi ani şi jumătate. dacă nu eraţi, lucrurile nu ar fi arătat aşa pe 26 mai şi astăzi. Vedeţi cum stau ascunşi? Pentru că au 15%. Atunci c âând aveau 50% credeau că pot săă călărească România”, le-a spus Rareş Bogdan, europarlamentar PNL, celor prezenţi.

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii din guvernarea Cioloş a fost şi el prezent, conform paginii personale de Facebook.

De asemenea, Florin Cîţu, senator PNL; a făcut un live pe Facebook: “Am trecut printr-o mulţime de jandarmi şi niciodată nu m-am simţit atât de nesigur. O senzaţie urâtă să nu ai încredere în forţele de ordine în propria ta ţară”.

Alţi politicieni care au postat poze sau video pe Facebook: Stelian Ion, Eugen Tomac, Violeta Alexandru sau Cosette Chichirău.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/caracal-5.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/caracal-5.jpgrootstireaUncategorised
Mai mulţi politicieni sunt prezenţi sâmbătă în Piaţa Victoriei, la mitingul Diasporei. Mihail Neamţu a fost apostrofat de oamenii din piaţă pentru că a venit să facă politică, în timp ce Rareş Bogdan s-a oprit să felicite oamenii. Nu au lipsit nici Florin Cîţu sau Cossete Chichirău. ...