Un Brexit fără acord va afecta Marea Britanie mai mult decât restul Europei indiferent de ceea ce pretinde Guvernul lui Boris Johnson, a declarat sâmbătă Jean-Claude Juncker, relatează site-ul agenţiei Reuters.


Imaginea articolului Jean-Claude Juncker: Marea Britanie va fi cea mai afectată de un Brexit fără acord

Jean-Claude Juncker: Marea Britanie va fi cea mai afectată de un Brexit fără acord

Marea Britanie încearcă să pună presiune pe Uniunea Europeană pentru a renegocia acordul pentru Brexit.

“Dacă va fi vorba despre un Brexit fără acord, acesta nu ar fi în interesul nimănui, însă Marea Britanie va pierde cel mai mult”, a declarat Juncker.

“Suntem pregătiţi pe deplin, chiar dacă sunt persoane în Marea Britanie care cred că nu suntem pregătiţi pentru un Brexit fără acord”, a adăugat acesta.

Uniunea Europeană a transmis în repetate rânduri că acordul negociat între oficialii de la Bruxelles şi Theresa May, privind ieşirea Marii Britanii din UE, nu va fi renegociat.

Consiliul European a decis amânarea ieşirii Marii Britanii din UE până pe 31 octombrie 2019. Camera Comunelor a respins de trei ori Acordul negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeană. În cazul în care Acordul ar fi aprobat, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ar urma să se producă imediat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/80680322-l-4.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/80680322-l-4-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Un Brexit fără acord va afecta Marea Britanie mai mult decât restul Europei indiferent de ceea ce pretinde Guvernul lui Boris Johnson, a declarat sâmbătă Jean-Claude Juncker, relatează site-ul agenţiei Reuters. ...