Mihail Neamţu a fost apostrofat, sâmbătă, în Piaţa Victoriei, în timpul manifestaţiei ce marchează un an de la protestele din 10 august 2018. Acesta strângea semnături pentru candidatura sa la prezidenţialele din toamnă.

1251 afişări

Mihail Neamţu strânge, sâmbătă, semnături pentru candidatura sa la prezidenţiale în Piaţa Victoriei din Bucureşti, în timpul manifestaţiei care marchează un an de la protestele din 10 august 2018.

El a fost huiduit de unele persoane de acolo, în timp ce discuta cu protestatari.

În jurul lui Neamţu se aflau persoane ce purtau tricouri cu sigla formaţiunii politice Alternativa Dreaptă.

Partidul a anunţat, luni, că îl va susţine la alegerile prezidenţiale pe scriitorul şi analistul politic Mihail Neamţu, nume vehiculat deja în cursa internă a Partidului Mişcarea Populară pentru candidatul la Preşedinţie.

Numele lui Mihail Neamţu este vehiculat şi în cursa internă a PMP pentru Preşedinţie, alături de Eugen Tomac, Robert Turcescu, Theodor Paleologu şi George Mioc.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/caracal-5.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/caracal-5.jpgrootstireaUncategorised
...