Sute de oameni s-au adunat şi în marile oraşe ale ţării, nemulţumiţi că la un an de la protestul Diasporei nu s-a schimbat mai nimic. Clujenii scandează numele Alexandrei, fata de 15 ani din Caracal despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o şi apoi a ars cadavrul.

Până la această oră, la Cluj-Napoca s-au adunat, în Piaţa Unirii, peste 300 de persoane, pentru a marca un an de la mitingul Diasporei.

Oamenii au steaguri tricolore şi ale UE şi pancarte cu mesaje precum „112-suni azi, vine mâine”, „Nu veţi scăpa de puşcărie”, „Demisia guvern mafiot” sau „Dragă guvern, românii nu vă mai vor. Vrem demisia Guvernului Dăncilă”.

Oamenii strigă „Alexandra” şi „Uniţi putem învinge un sistem”.

De asemenea, un tânăr a adus un tricou pe care scrie „Dragă Guvern, românii NU vă mai vor. Nu vedeţi? Sunteţi orbi sau rău intenţionaţi?”.

Şi la Iaşi s-au strâns aproximativ 200 de persoane în Piaţa Unirii. Oamenii au afişat drapelele României şi ale Uniunii Europene şi au mesaje împotriva coaliţiei de la guvernare.

Ieşenii au aşezat pe jos şi mesaje către Viorica Dăncilă: „Doamnă prim-ministru Dăncilă, renunţaţi la modificările aberante ale Codului Penal şi Codului de procedură penală şi asiguraţi independenţa SIJ” sau “doamnă Dăncilă, România are nevoie şi de PSD, dar de un PSD de centru stânga, nu de extremă stânga şi de un PSD cu naţionalisti luminaţi, nu cu naţionalişti de grotă” – sunt două dintre mesajele afişate în centrul Iaşului.

Oamenii strigă „PSD, ciuma Roşie” şi „nu vrem să fim conduşi de hoţi”.

Ieşenii cer schimbare şi spun că nimic nu e diferit faţă de anul trecut, ba chiar că starea ţării s-ar fi înrăutăţit.

Aproximativ 400 de persoane protestează, sâmbătă seara, pe străzile din Sibiu, cerând demisia Guvernului şi o justiţie independentă. Oamenii s-au adunat pe platoul din Piaţa Unirii din Sibiu, având steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene.

Sibienii strigă „Justiţie, nu corupţie”, „Afară, afară cu PSD din ţară”, „PSD ciuma roşie” şi „Să vă fie frică, Sibiul se ridică”.

În jurul orei 19.40, protestatarii au plecat în marş pe străzile oraşului, scandând „Demisia” şi „Afară cu PSD din ţară”.

La Braşov s-au adunat, până la această oră, 100 de persoane.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/caracal-5.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/caracal-5.jpgrootstireaUncategorised
Sute de oameni s-au adunat şi în marile oraşe ale ţării, nemulţumiţi că la un an de la protestul Diasporei nu s-a schimbat mai nimic. Clujenii scandează numele Alexandrei, fata de 15 ani din Caracal despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o şi apoi a ars cadavrul. ...