Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, la Teleorman, că este foarte important ca organizaţiile partidului să susţină candidatul la prezidenţiale şi că majoritatea filialelor s-au exprimat pentru un candidat din interiorul partidului.


Imaginea articolului Dăncilă, după discuţii cu filialele: Majoritatea şi-au dorit un candidat la prezidentiale din interiorul partidului

Dăncilă, după discuţii cu filialele: Majoritatea şi-au dorit un candidat la prezidentiale din interiorul partidului

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, la Teleorman, unde a participat la conferinţa extraordinară de alegeri a organizaţiei judeţene a PSD, că după discuţiile pe care le-a avut în mai multe filiale, marea majoritate îşi doresc un candidat din interiorul partidului la alegerile prezidenţiale din acest an.

„Este foarte important ca organizaţiile să susţină candidatul, pentru că trebuie să avem judeţe care se implică. E important să aibă susţinerea organizaţiilor pentru că pot să solicit filialelor judeţene un anumit procent pentru PSD. În localităţile în care am participat, marea majoritatea şi-au dorit un candidat din interiorul partidului”, a spus Viorica Dăncilă.

Preşedintele PSD a mai spus că dacă se va decide în cadrul partidului că ea este cea mai bună soluţie pentru prezidenţiale nu va face un pas înapoi.

„Dacă în cadrul partidului se va considera că aceasta e soluţia cea mai bună, nu o să fac un pas în spate, dar dacă va exista un alt candidat care să stea bine în sondaje îl voi susţine cu toată forţa mea de premier şi preşedinte de partid”, a mai declarat Dăncilă.

Întrebată dacă a vorbit cu Gabriela Firea despre o posibilă candidatură a acesteia, Viorica Dăncilă a precizat: „Nu am discutat cu Gabriela Firea despre această candidatură pentru că nu mi-a spus de intenţie. Am vorbit cu ea şi i-am urat la mulţi ani”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/7469738-mediafax-foto-alexandru-dobre-5.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/7469738-mediafax-foto-alexandru-dobre-5-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, la Teleorman, că este foarte important ca organizaţiile partidului să susţină candidatul la prezidenţiale şi că majoritatea filialelor s-au exprimat pentru un candidat din interiorul partidului. ...