Hidrologii au emis, sâmbătă, o avertizare Cod galben de inundaţii pe mai multe râuri din judeţele Caraş-Severin şi Timiş, valabilă până duminică dimineaţa, la ora 9.00.


Imaginea articolului Cod galben de inundaţii pe râuri din judeţele Caraş-Severin şi Timiş

Cod galben de inundaţii pe râuri din judeţele Caraş-Severin şi Timiş

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, sămbătă, o avertizare Cod galben de inundaţii pe mai multe râuri din judeţele Caraş-Severin şi Timiş.

Potrivit hidrologilor, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate şi a celor prognozate, se pot produce scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite cu depăşiri ale cotelor de atenţie.

Sunt vizate râurile mici din bazinele hidrografice Timiş, Pogăniş, Bârzava şi Caraş, din judeţele Timiş şi Caraş–Severin.

Avertizarea este în vigoare până duminică dimineaţa, la ora 9.00.

Până la ora 24.00 sunt sub avertizare Cod galben şi râuri din judeţele Satu Mare, Sălaj, Bihor, Cluj, Hunedoara şi Arad.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/7524419-mediafax-foto-dani-amariei.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/7524419-mediafax-foto-dani-amariei-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Hidrologii au emis, sâmbătă, o avertizare Cod galben de inundaţii pe mai multe râuri din judeţele Caraş-Severin şi Timiş, valabilă până duminică dimineaţa, la ora 9.00. ...