Magistrații Curții de Apel Craiova a respins, joi, cererea de revizuire a adopției internaționale în cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă, adoptată de familia din SUA. Astfel, adopția rămâne valabilă.

Magistrații Curții de Apel Craiova a decis să respingă, joi, cererea procurorului general, Bogdan Licu, de revizuire a adopției internaționale, în cazul Sorinei, fetița de 8 ani, din Baia de Aramă, care a fost crescută de un asistent maternal timp de mai bine de 5 ani și din casa căruia fata a fost luată cu mascații la începutul lunii iulie.

Astfel, decizia inițială, prin care s-a încuviințat adopția internațională a fetiței în vârstă de 8 ani rămâne valabilă.

În acest dosar, decizia este definitivă.

Curtea de Apel Craiova a amânat, miercuri, decizia în acest caz, după ce a apărut un document pentru care a fost nevoie de o analiză atentă.

La Judecătoria Slatina urmează să se judece în data de 20 iulie ordonanța președințială pentru a se decide dacă Sorina poate pleca din țară, în SUA, împreună cu familia adoptivă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/curtea-de-apel-craiova-a-respins-revizuirea-adoptiei-internationale-in-cazul-sorinei-54823.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/curtea-de-apel-craiova-a-respins-revizuirea-adoptiei-internationale-in-cazul-sorinei-54823-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv