Un adolescent în vârstă de 18 ani, absolvent al Liceului Teoretic „Aurel Lazăr” din Oradea, a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraș, la o zi după ce susținuse examenul de Bacalaureat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că nu există suspiciuni în privința morții tânărului, cercetările fiind continuate de polițiști sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

„Polițiștii au fost sesizați vineri după amiază printr-un apel la 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Combatare a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea și polițiști ai Serviciului Criminalistic. Victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din localitatea bihoreană Alparea. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În cauză nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natură penală, cercetările fiind continuate de polițiști sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor”, a spus Dinu.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că adolescentul a fost găsit spânzurat de crengile unui copac situat într-o pădurice din spatele unei benzinării de pe strada Ștefan cel Mare din Oradea, apelul la 112 aparținând unui cetățean care trecea prin zonă.

Adolescentul nu a lăsat niciun bilet, astfel că nimeni nu înțelege ce l-ar fi determinat să recurgă la un asemenea gest, mai ales că fusese un elev cu rezultate bune la învățătură, excela la limbile străine, fiind pasionat în special de limba chineză. Tânărul tocmai susținuse examenul de Bacalaureat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/un-adolescent-s-a-sinucis-la-o-zi-dupa-ce-a-sustinut-bacalaureatul-54818.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/un-adolescent-s-a-sinucis-la-o-zi-dupa-ce-a-sustinut-bacalaureatul-54818-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv