Un live pe Facebook a fost cât pe ce să o coste viața pe o tânără mamă din Arad. Fostul său iubit, tatăl celor doi copii ai săi, a atacat-o cu un cuțit, chiar sub ochii fetiței lor. Supărat că femeia se distrează fără el, acesta a dat buzna în casa unde avea loc petrecerea, înarmat cu un cuțit. După ce a rănit-o pe ea și pe fratele acesteia, omul s-a rănit și el, de teamă să nu ajungă pe mâna polițiștilor. Toți trei sunt acum în spital.

Scandalul a avut loc chiar în casa părinților tinerei, puțin după miezul nopții. Fratele ei transmitea live pe Facebook o petrecere de familie. Numai că agresorul, care nu suporta ca fosta iubită să se distreze fără el, a hotărât să o pedepsească, scrie digi24.ro.

Tatăl victimelor: A tras numai perdeaua, cu cuțitul în mână, zice: nu mișcă nimeni, atunci a luat pe fată, pe fata mea, a băgat cuțitul în ea, pruncul s-a băgat să nu-l lase, pruncul meu. S-a întors, a băgat și în prunc cuțitul.

Agresorul a lovit întâi în mama copiilor săi, o tânără de 24 de ani. Fratele ei i-a sărit în ajutor, dar a fost înțepat în inimă. Apoi, agresorul și-a îndreptat din nou furia asupra femeii, deși, disperată, fetița cerea îndurare pentru mama ei.

“Am făcut un live și după aia el ne-a văzut pe live, că frate-meu a fost prieten cu el, ne-a văzut pe live, noi am văzut că ne urmărește și nu a mai durat mult până a venit peste noi în casă”, a declarat femeia înjunghiată.

La câteva ore de la incident, încăperea poartă încă urmele măcelului. Sunt urme de sânge peste tot, iar mobilierul este distrus.

“A zis că el cu mine a avut treabă, cu soacra, zice, pe ea am vrut să o omor, din cauză că i-am dus fata și nu am lăsat să o omoare”, a spus mama victimelor, pentru sursa citată.

După ce și-a înjunghiat fosta iubită și pe fratele acesteia, agresorul a fugit, dar a fost găsit de polițiști.

!După comiterea faptei, bărbatul a fugit în altă localitate, fiind depistat de polițiști. La momentul interceptării acestuia, bărbatul și-a provocat mai multe răni cu un cuțit”, a declarat Adina Aconstantinesei, purtător de cuvant IPJ Arad.

Prin urmare, victimele și agresorul au ajuns la spital.

Agresorul este păzit de polițiști.

Direcția pentru protecția copilului a trimis la fața locului un psiholog, care să evalueze starea copilei de cinci ani, martoră a scenei violente dintre părinții ei. Dacă va fi nevoie, ea va intra într-un program de consiliere.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/marturia-femeii-injunghiate-in-direct-pe-facebook-am-vazut-ca-ne-urmareste-apoi-a-venit-peste-noi-in-casa-54819.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/marturia-femeii-injunghiate-in-direct-pe-facebook-am-vazut-ca-ne-urmareste-apoi-a-venit-peste-noi-in-casa-54819-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv