Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, că îi susţine pe artiştii care protestează din cauza tăierii drastice a bugetelor instituţiilor de cultură, precizând că dezastrul a fost provocat de acest “Guvern al incompetenţei, prin bugetul ruşinii naţionale, construit pe cifre false”.

64 afişări


Imaginea articolului Klaus Iohannis, de partea artiştilor care protestează ACUM în Piaţa Victoriei: Dezastrul a fost provocat de Guvern

ARHIVĂ

“Sunt alături de artiştii care protestează din cauza tăierii drastice a bugetelor instituţiilor de cultură. În loc să ne bucurăm de această resursă inestimabilă, suntem chemaţi să apărăm cultura română de la faliment”, a scris, pe Facebook, preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului precizează că dezastrul din cultură a fost provocat de acest Guvern al incompetenţei, prin bugetul ruşinii naţionale, construit pe cifre false.

“Cultura a fost pusă acum la coadă, ca multe alte obiective majore ale românilor. Artiştii şi instituţiile de cultură au nevoie de solidaritatea noastră. Ei servesc şi reprezintă moştenirea noastră culturală”, conchide preşedintele.

Un protest al artiştilor este anunţat pe reţelele sociale pentru, duminică seara, în Piaţa Victoriei, aceştia fiind nemulţumişi de tăierile bugetare de la instituţiile de cultură.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7489684-mediafax-foto-andreea-alexandru.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7489684-mediafax-foto-andreea-alexandru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
...