Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a declarat că Guvernul său a dejucat un atac împotriva lui şi a altor oficiali de rang înalt, relatează site-ul agenţiei Dpa.


Imaginea articolului Maduro susţine că autorităţile venezuelene au dejucat un atac împotriva sa şi acuză o "minoritate care pune la cale violenţă şi război"

Maduro susţine că autorităţile venezuelene au dejucat un atac împotriva sa şi acuză o “minoritate care pune la cale violenţă şi război”

Ministrul de Informaţii, Jorge Rodriguez, a declarat că foşti soldaţi şi poliţişti au complotat pentru a îl asasina pe Maduro, pe soţia acestuia şi pe preşedintele Adunării Naţionale, Diosdado Cabello.

Rodriguez a mai adăugat că cei care au pus la cale complotul plănuiau să îl elibereze pe fostul general Raul Isaias Baduel din închisoare şi să îl pună pe el preşedinte.

Acesta consideră că Guvernele din Columbia şi Chile sunt responsabile pentru presupusa lovitură de stat.

Maduro a discutat despre o “minoritate care pune la cale violenţă şi război”.

Miercuri, Guaido a acuzat Guvernul lui Maduro că a încercat să îi reţină o parte din echipă.

Un grup de persoane înarmate care purtau haine civile au ameninţat că vor aresta membri din echipa lui Guaido şi că îi vor transporta în centre militare ale serviciilor secrete, susţine Guaido.

Juan Guaidó, şeful Adunării Naţionale din Venezuela, s-a autoproclamat preşedinte interimar al ţării, contestându-l oficial pe preşedintele Nicolás Maduro în contextul crizei politice grave. Nicolas Maduro tocmai a început al doilea mandat de preşedinte al Venezuelei, dar zeci de mii de persoane au continuat protestele, denunţând fraude electorale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/hepta-4239313-6.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/hepta-4239313-6-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a declarat că Guvernul său a dejucat un atac împotriva lui şi a altor oficiali de rang înalt, relatează site-ul agenţiei Dpa. ...