Trupa britanică The Rolling Stones îşi va relua concertele vineri seară, în SUA, după operaţia pe cord suferită de solistul Mick Jagger la începutul lunii aprilie, potrivit Associated Press.


Imaginea articolului The Rolling Stones, din nou pe scenă, după operaţia pe cord suferită de Mick Jagger

The Rolling Stones, din nou pe scenă, după operaţia pe cord suferită de Mick Jagger

Pe 30 martie, trupa The Rolling Stones anunţa că va amâna toate concertele incluse într-un turneu nord-american, programat în perioada 20 aprilie – 29 iunie, pentru a-i permite lui Mick Jagger să urmeze un tratament medical.

La începutul lunii aprilie, Mick Jagger a fost supus unei intervenţii pe cord, pentru înlocuirea valvei aortice. Intervenţia de implantare valvulară aortică transcateter (TAVI/TAVR) a avut loc la Spitalul Presbiterian din New York şi a fost necesară pentru că tulburarea de care suferea Jagger ar fi putut duce la insuficienţă cardiacă şi chiar la deces în urma unui infarct. Procedura presupunea, până nu de mult, operarea extensivă pe cord deschis, dar, în prezent, este minim invazivă şi permite recuperarea într-un timp scurt.

Lucru care s-a şi întâmplat. Concertul de vineri seară, programat la Soldier Field din Chicago, va deschide o serie de 17 show-uri ce este parte a turneului “No Filter” şi care se va încheia pe 31 august, în Miami. Cel de-al doilea concert va avea loc marţi, în acelaşi loc.

The Rolling Stones este o trupă rock înfiinţată în Londra, în 1962. Trupa este formată, în prezent, din solistul Mick Jagger, chitaristul Keith Richards, basistul/chitaristul Ronnie Wood şi bateristul Charlie Watts. Formaţia a vândut peste 250 de milioane de discuri la nivel mondial, a fost inclusă în Rock’n’Roll Hall of Fame în anul 1989 şi a fost plasată de revista americană Rolling Stone pe locul al patrulea în Top 100 al celor mai mari artişti din toate timpurile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/mick-jagger-of-the-rolling-stones-performs-live-on-stage-at-news-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/mick-jagger-of-the-rolling-stones-performs-live-on-stage-at-news-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Trupa britanică The Rolling Stones îşi va relua concertele vineri seară, în SUA, după operaţia pe cord suferită de solistul Mick Jagger la începutul lunii aprilie, potrivit Associated Press. ...