O fetiță de opt ani a fost luată cu mascații vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce copila a fost înfiată de o familie din America. „Nici criminalii nu sunt luați cum luați fetița aceasta”, aun spus localnicii.

 

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova a dispus, vineri, efectuarea unei percheziții la locuința asistentului maternal care s-a opus ca fetița să meargă la cei doi soți care au înfiat-o.

„Este vorba despre o fetiță de opt ani, care a fost predată părinților adoptivi, deci erau părinții fetiței, potrivit deciziei Curții de Apel Craiova. Se fac cercetări într-un dosar al Parchetului Curții de Apel Craiova, pentru infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, deocarece doamna care ținea fetița nu mai era asistent maternal și o ținea acolo fără nicio calitate și în mod ilegal. De aceea s-a făcut această percheziție. S-a luat fetița și s-a predat părinților. A fost examinată de medicii de la Medicina Legală Craiova. Părinții sunt români, stabiliți în America. Este vorba despre o decizie a Curții de Apel Craiova, din 2019, prin care se încuviințează adopția acestei fetițe în favoarea soților”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Tena Tulitu, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mehedinți susțin că nu au fost informați că fetița va fi luată cu mascații din casa în care a locuit de la vârsta de aproximativ un an.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/caz-dramatic-la-mehedinti-fetita-luata-cu-mascatii-din-casa-in-care-a-crescut-dupa-ce-a-fost-infiata-in-america-foto-54743.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/caz-dramatic-la-mehedinti-fetita-luata-cu-mascatii-din-casa-in-care-a-crescut-dupa-ce-a-fost-infiata-in-america-foto-54743-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv