Traficul feroviar din zona Capitalei a fost afectat, joi, de vremea nefavorabilă. Circulaţia trenurilor a fost oprită pe liniile spre Chiajna, Lehliu şi Chitila din cauza fluctuaţiilor de tensiune din sistemul de alimentare cu energie electrică.


Imaginea articolului Trafic feroviar blocat din cauza vremii, în zona Capitalei. Cinci trenuri sunt afectate

Trafic feroviar blocat din cauza vremii, în zona Capitalei. Cinci trenuri sunt afectate

Potrivit reprezentanţilor CFR, traficul feroviar a fost afectat de vremea nefavorabilă pe relaţiile spre Chiajna, Lehliu şi Chitila.

„Traficul feroviar a fost afectat de vremea nefavorabilă pe relaţiile Bucureşti Nord – Chiajna, Bucureşti Nord – Bucureşti Băneasa – Lehliu şi Bucureşti Nord – Chitila, unde circulaţia trenurilor a fost oprită temporar din cauza fluctuaţilor de tensiune înregistrare în sistemul de alimentare cu energie electrică. În acest moment se intervine cu drezina pantograf între Bucureşti Nord şi Chitila, singura zonă rămasă încă fără tensiune în linia de contact. Personalul de specialitate verifică firul de contact şi intervine pentru remedierea deranjamentelor înregistrate din cauza furtunii”, au transmis reprezentanţii CFR.

Până la finalizarea intervenţiilor pe segmentul Bucureşti Nord – Chitila, următoarele trenuri staţionează temporar: 15934 în Buftea, 1529 în Crivina, 1755 în Chitila, 347-2 şi 16044 între Chitila şi Bucureşti Nord.

Bucureştiul a fost joi seara sunt avertizare Cod portocaliu de vijelii, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/3-caleferata-og-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/3-caleferata-og-3-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Traficul feroviar din zona Capitalei a fost afectat, joi, de vremea nefavorabilă. Circulaţia trenurilor a fost oprită pe liniile spre Chiajna, Lehliu şi Chitila din cauza fluctuaţiilor de tensiune din sistemul de alimentare cu energie electrică. ...