Primarul comunei Corni, din judeţul Botoşani, este în stare critică, la spital, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, după ce cazanul de ţuică din curtea casei a explodat şi l-a stropit cu lichid fierbinte. Medicii caută soluţii pentru transferul bărbatului într-un centru de mari arşi.


Imaginea articolului Un primar din Botoşani, în comă, cu arsuri pe 90% din corp, după ce i-a explodat cazanul de ţuică

Un primar din Botoşani, în comă, cu arsuri pe 90% din corp, după ce i-a explodat cazanul de ţuică

Primarul comunei Corni din judeţul Botoşani, Dorel Dorneanu, a ajuns, vineri seara, în stare foarte gravă la spital, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, după ce a fost implicat într-un incident casnic.

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani se afla în curtea casei lângă un cazan pentru prepararea ţuicii, iar la un moment dat, lichidul din cazan s-a autoaprins şi cazanul a explodat.

Starea lui Dorneanu este extrem de gravă, iar medicii de la Botoşani au cerut transferul către un centru destinat marilor arşi.

„Am discutat la Bucureşti pentru transferul pacientului la un centru destinat marilor arşi din ţară şi momentan se caută soluţii pentru transfer. Este în stare foarte gravă, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corporală, este dificil de transferat şi se caută cea mai bună soluţie. La Botoşani avem oameni specializaţi, primeşte cele mai bune îngrijiri medicale”, a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX, managerul Spitalului Judeţean Botoşani, dr. Livia Mihalache.

În România există numai trei centre pentru marii arşi, la Bucureşti, Braşov şi Timişoara însă niciunul nu are locuri libere pentru a primi noi pacienţi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/spital-octav-ganea-resize-9.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/spital-octav-ganea-resize-9-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Primarul comunei Corni, din judeţul Botoşani, este în stare critică, la spital, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, după ce cazanul de ţuică din curtea casei a explodat şi l-a stropit cu lichid fierbinte. Medicii caută soluţii pentru transferul bărbatului într-un centru de mari arşi. ...