Un copil de 14 ani s-a electrocutat la şcoală, în judeţul Vaslui, după ce a băgat în gură încărcătorul telefonului, aflat în priză. Adolescentul a fost preluat de ambulanţă.

161 afişări

Copilul de 14 ani se afla la şcoala din Gârdeşti, judeţul Vaslui, în momentul în care a introdus încărcătorul telefonului în priză şi l-a băghat în gură.

O echipă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, aflată la un alt caz în localitatea Avrămeşti, a pornit către şcoala din Gârdeşti.

Copilul a fost găsit conştient, însă cei prezenţi au spus că acesta a avut pierderi de conştienţă înaintea sosirii echipajului.

Copilul a fost preluat de ambulanţă.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/sorana-carstea.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/sorana-carstea.jpgrootstireaUncategorised
...