Un incident grav a avut loc la un restaurant din Galaţi, unde un client a găsit o lamă în mâncare. Bărbatul a făcut plângere la Protecţia Consumatorului, dar reprezentanţii restaurantului fac şi ei verificări, însă neagă că lama ar fi ajuns în farfuria clientului din cauza lor.


Imaginea articolului Incident grav într-un restaurant din România: Un client a găsit o lamă de cutter în mâncare

Incident grav un restaurant din România: Un client a găsit o lamă de cutter în mâncare

Mai multe echipe de inspectori vor fi trimise la restaurantul din Galaţi, unde un client a reclamat că a găsit în mâncare o lamă de cutter.

Clientul a făcut reclamaţii la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor, iar inspectorii vor încerca să afle cum a ajuns obiectul ascuţit în farfurie.

Reprezentanţii restaurantului nu au o explicaţie pentru incident şi anunţă că fac

verificări.

Incidentul a avut loc miercuri, iar clientul susţine că a găsit lama în farfurie, în timp ce mânca. El le-a arătat obiectul ascuţit reprezentanţilor restaurantului, iar joi, gălăţeanul a făcut reclamaţii.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că restaurantul va fi atent verificat, însă modul în care lama a ajuns în mâncare va fi greu de demonstrat. În cazul în care vor fi găsite probe, patronii restaurantului riscă o amendă.

Între timp, reprezentanţii unităţii i-au anunţat pe jurnalişti că regretă incidentul şi că au demarat propria anchetă. Ei au verificat tot stocul de marfă şi nu-şi explică cum a ajuns lama în mâncare, mai ales că restaurantul nu foloseşte astfel de obiecte.

Administratorii unităţii au precizat că nu au solicitat bani pentru porţia de mâncare în care a fost descoperită lama de cutter şi că nu sunt speriaţi de controalele care vor urma.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/cutter.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/cutter-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Un incident grav a avut loc la un restaurant din Galaţi, unde un client a găsit o lamă în mâncare. Bărbatul a făcut plângere la Protecţia Consumatorului, dar reprezentanţii restaurantului fac şi ei verificări, însă neagă că lama ar fi ajuns în farfuria clientului din cauza lor. ...