Polițiștii din Dâmbovița au deschis o anchetă și fac cercetări pentru trafic de minori și exploatarea persoanelor vulnerabile după ce un consilier social i-a sesizat că un copil de 11 ani este pus să presteze munci grele, de tatăl său, care încasa, apoi, banii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Polițiștii din Găești au fost sesizați că un copil de 11 ani a fost exploatat de mai mult timp, fiind folosit la îngrijirea animalelor de către doi bărbați din localitățile Găești și Crângurile, iar tatăl său încasa banii.

„Fapta a fost sesizată de un consilier social de la Primăria Găești. Pentru activitatea desfășurată, minorul era răsplătit cu bani, iar o parte dintre aceștia erau colectați de către tatăl său”, a transmis, duminică, Poliția Dâmbovița.

Băiatul, din localitatea Mogoșani, era trimis la muncă de tatăl său. Copilul era răsplătit, pentru munca sa, cu aproximativ 600 de lei pe lună, dar banii, în mare parte erau luați de părinte.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru trafic de minori și exploatarea persoanelor vulnerabile. Dosarul penal urmează să fie declinat către DIICOT.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/revoltator-copil-de-11-ani-exploatat-prin-munca-de-doi-indivizi-cu-acordul-tatalui-sau-54502.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/revoltator-copil-de-11-ani-exploatat-prin-munca-de-doi-indivizi-cu-acordul-tatalui-sau-54502-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv