Cei șapte frați din comuna Vlădeni, județul Iași, care au băut energizant, rămân internați la Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria”, pentru ca medicii să le supravegheze starea timp de câteva zile. 

Reprezentanții Spitalului de Pediatrie „Sf. Maria” din Iași au declarat, sâmbătă, că starea celor șapte copii este bună, dar ei rămân sub supraveghere.

„Copiii sunt în stare bună. Ei au venit cu ușoară stare de agitație pe fondul consumului de energizante, fiecare într-o doză mai mare sau mai mică, în funcție de cât a băut, dar nu au fost reacții adverse, tulburări de ritm cardiac sau convulsii sau ceva asemănător. Corect s-a procedat la supraveghere pe durată de câteva zile pentru a avea certitudinea că nu vor avea evoluție nefavorabilă, dar deocamdată copiii sunt în stare bună”, au spus reprezentanții unității medicale.

Cei șapte frați ar fi intrat, vineri seara, într-un magazin, de unde au sustras un bax de energizant și au băut întreaga cantitate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/cei-sapte-frati-din-iasi-care-au-baut-un-bax-intreg-de-energizant-raman-sub-supravegherea-medicilor-54496.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/cei-sapte-frati-din-iasi-care-au-baut-un-bax-intreg-de-energizant-raman-sub-supravegherea-medicilor-54496-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv