Simona Halep a avut ceva probleme la picior, după turneul de la Roma, dar se pare că nu este nimic grav. Sportiva a declarat vineri la revenirea în țară că nu se pune problema să absenteze la Roland Garros, unde trebuie să își apere titlul cucerit anul trecut.

Simona Halep a avut ceva probleme la picior, după turneul de la Roma, dar se pare că nu este nimic grav. Sportiva a declarat vineri la revenirea în țară că nu se pune problema să absenteze la Roland Garros, unde trebuie să își apere titlul cucerit anul trecut. Tabloul principal de la Roland Garros debutează pe 26 mai.

Deși a fost eliminată prematur de la Roma, racheta nr. 1 a României vede partea bună. Spune că va petrece câteva zile acasă, pentru a fi în cea mai bună formă la al doilea Mare Șlem al anului. ”Sunt ok, nu am nicio problemă gravă la picior. A fost puțin contractat, din cauza oboselii. Săptămânal sunt motivată. Acum sunt puțin obosită, dar am timp să mă recuperez și abia aștept să merg la Paris. Chiar mă bucur că pot să petrec câteva zile libere acasă. Întotdeauna vin acasă să îmi reîncarc bateriile și de această dată sunt mai multe zile, ceea ce este un lucru bun”, a declarat Simona Halep la revenirea în țară. Românca a vorbit și pe seama șanselor la Roland Garros. Specialiștii o văd principala favorită în Franța.

“Nu pot anticipa nimic. Fiecare meci e diferit, fiecare zi e diferită. Voi merge cu încredere și să vedem ce va fi. Din partea mea sunt așteptări normale, o să încerc să gestionez lucrurile cât se poate de bine și să fac un rezultat bun, așa cum îmi doresc. Nu am spus că sunt favorită niciodată. Toate jucătoarele practică un tenis foarte bun. Nivelul de Top 10 e foarte ridicat, toată lumea poate câștiga un turneu. Sunt bine, mă simt bine și am jucat bine la Madrid. Acum, să vedem”, a mai precizat Simona Halep.

 Halep a fost eliminată de la WTA Roma într-o partidă din turul doi, disputată joi și amânată cu 24 de ore din cauza ploii. Marketa Vondrousova a capitalizat 2-6, 7-5, 6-3, în condițiile în care, în setul decisiv, românca a avut probleme la picior.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/simona-halep-despre-roland-garros-nivelul-de-top-10-e-foarte-ridicat-toata-lumea-poate-castiga-54488.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/simona-halep-despre-roland-garros-nivelul-de-top-10-e-foarte-ridicat-toata-lumea-poate-castiga-54488-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv