Un tânăr de 25 de ani, din municipiul Deva, a lovit două autoturisme parcate pe o stradă din oraș după ce consumase substanțe halucinogene, bărbatul fiind oprit la timp de un echipaj al poliției ce a fost chemat la fața locului de o persoană aflată în trafic, a informat miercuri Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

“Conducătorul autoturismului prezenta un comportament instabil și a spus că a fumat substanțe halucinogene”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Echipajul de poliție l-a testat pe tânăr cu aparatul etilotest, iar rezultatul pentru consumul de alcool a fost negativ.

Apoi, șoferul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Deva unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării substanțelor psihoactive din organism. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/un-tanar-care-a-fumat-substante-halucinogene-a-lovit-doua-masini-54463.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/un-tanar-care-a-fumat-substante-halucinogene-a-lovit-doua-masini-54463-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv